Φ.ΣΠΥΡΟΣ – Ν.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Ο.Ε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

LONG VEHICLE PRODUCTIONS

Η Εταιρεία μας LONG VEHICLE PRODUCTIONS ιδρύθηκε από τους: ΦΩΤΗ ΣΠΥΡΟ και ΝΙΚΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ. Η  Long Vehicle Productions, δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων, που αφορούν στην Τέχνη και στον Πολιτισμό, αναλαμβάνοντας όλα τα στάδια της παραγωγής. Είναι μια ευέλικτη εταιρεία, που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, με κέφι, δημιουργικότητα και βασικό στόχο την κατάθεση και υλοποίηση νέων ιδεών, που όμως έχουν άξονα αιχμής, την κοινωνική ευαισθησία, την παράδοση, την μυθολογία και την ιστορία της χώρας μας. Η LONG VEHICLE PRODUCTIONS συγκεντρώνει την πολυετή εμπειρία των δυο συνιδρυτών της, στον τομέα της παραγωγής καλλιτεχνικών έργων.

  • Η εταιρεία τα τελευταία δυο έτη λειτουργίας της έχει παρουσιάσει παιδική τηλεοπτική εκπομπή και έξη θεατρικές παραγωγές, έχοντας συμμετάσχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και θέατρα σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η Εταιρεία μας, έχει αναλάβει επίσης την οργάνωση και την εκτέλεση παραγωγής νέων πολιτιστικών εκδηλώσεων σε διάφορες πόλεις της χώρας, καθώς και την εκτέλεση και διεξαγωγή σημαντικότατων σεμιναρίων. Ενώ, για τις «ιδιαίτερες» γιορτές των Χριστουγέννων 2020, δημιούργησε με πρωτότυπο υλικό, το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό που προβλήθηκε σε live streaming.  

Η Εταιρεία μας, διαθέτει χώρους προβών, μαθημάτων -σεμιναρίων- γραφείων, πλήρη τεχνικό εξοπλισμό για την κάλυψη των μεγάλων θεατρικών της παραγωγών καθώς και επαγγελματικά αυτοκίνητα, φορτηγά μεταφοράς σκηνικών – εξοπλισμού, 9θέσιο Van για μεταφορά ηθοποιών καθώς και επαγγελματικά Ι.Χ.

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ

– ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ ΤΗΣ ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019 -ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

– ΜΑΡΙΖΑ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΜΟΝΥΜΟ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ANIMATION ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΗ – ΑΝΟΙΞΗ 2019 ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

– ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ του ΠΑΥΛΟΥ ΜΑΤΕΣΙ (πρώτη παρουσίαση) ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019-2020 ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑ ΛΟΓΩ COVID-19 ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

– ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ – ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019 – 2020 ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

– ΗΡΑΚΛΗΣ & ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ σε ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ – Δημιουργημένο για χειμερινή περιοδεία το 2020 καθώς και καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. ΑΝΕΒΛΗΘΗ ΛΟΓΩ COVID-19.

– Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ της ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ 40 ΠΟΛΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

– ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΙΟ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020- 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 –  Προβολή live streaming ,μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες, 30 Δήμων, Επιχειρηματικών Ομίλων και Περιφερειών όλης της Χώρας, με 6ωρο καθημερινό πρόγραμμα για ένα μήνα περίπου.

– ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, με τίτλο «Ο ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ Ε, ΤΙ; ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ» με πρωταγωνιστές τους Φώτη Σπύρο και Νίκο Χρηστίδη, από τον Δεκέμβριο του 2020 και με συνεχιζόμενη προβολή καθ΄όλη την διάρκεια του έτους 2021, στα σημαντικότερα Περιφερειακά Κανάλια της Χώρας.