«Η ΓΙΑΓΙΑ» του Ντίνου Σπυρόπουλου

Η κωμωδία «Η ΓΙΑΓΙΑ» του Ντίνου Σπυρόπουλου θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα χαρίζοντας άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για μια κοινωνική σπαρταριστή όσο και αλληγορική κωμωδία, που καθρεφτίζει με μοναδικό τρόπο τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Ένα έργο γεμάτο ανατροπές, που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο γέλιο και στο κλάμα, όπως άλλωστε είναι, η ίδια μας η ζωή. 

Ένας άντρας ντύνεται γιαγιά για να επιβιώσει και ένας άλλος άντρας μεταμφιέζεται σε κλέφτη για να επιβιώσει με έναν άλλον τρόπο. Κυρίαρχα θέματα στο έργο οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, η οικογένεια, η συνεχιζόμενη κρίση που βιώνουμε, η ανεργία και πολλά, πολλά, άλλα! Ποιος είναι τελικά η Γιαγιά; Ζει η Γιαγιά; Ποιος εισπράττει την σύνταξη χήρας στρατηγού που εισέπραττε η Γιαγιά;

Ο Φώτης Σπύρος και ο Χρήστος Κορδέλας, δημιουργούν ένα απολαυστικό δίδυμο επί σκηνής, μας λύνουν τις απορίες και δίνουν απαντήσεις με τρόπο συγκινητικό αλλά και σπαρταριστό.


Ταυτότητα Παράστασης:

Κείμενο: Ντίνος Σπυρόπουλος

Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος

Σκηνικά: Νάγια Ζαχαράτου

Φωτισμοί: Στέλιος Μπουζιώτης

Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ιορδάνης Ιωαννίδης – Κυβέλη Ζώτου

Video: Στέλιος Μπουζιώτης

Μακιγιάζ: ΜάνιαΜουμτζή, Μαρία Δράκου

Παίζουν: Φώτης Σπύρος, Χρήστος Κορδέλας

Η παράσταση θα ταξιδέψει από τον Δεκέμβριο σε όλη την Ελλάδα. Αναλυτικό πρόγραμμα περιοδείας θα ανακοινωθεί σύντομα. Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/tour/i-giagia/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο